Wild eten met de Wildproeverij

Wild eten

Vergeet de traditionele restaurants en boek voor een werkelijk unieke beleving het uiterst verrassend arrangement bij Wildproeverij.nl. Hier maakt u in een boeiend programma kennis met de weg die het Veluws wild aflegt, de route van bos tot bord. Wild eten op haar puurst dus.

Hoe ziet het arrangement eruit?

Aan het begin van de middag, om 13:00 uur, wordt u ontvangen rondom een knappend haardvuur in de Veluwse jachthut, om vervolgens met een jager en een boswachter de wildtocht te maken. Na een lekker kopje koffie of thee, demonstreert dé wildslager van Nederland, slagerij Ter Weele, hoe een edelhert wordt ontbeend. Terwijl u van een aperitiefje geniet, wordt midden in het bos een overheerlijk wildbraad op de Ofyr, een fraai vorm gegeven outdoor cooking toestel, klaargemaakt. Later op de avond is het rondom deze Ofyr heerlijk nagenieten van een drankje of een rokertje.

Wildproeverij.nl serveert smaakvolle speciaalbieren met een wild karakter van het Epe bier collectief. Ook wijnliefhebbers (én hebsters) komen volledig aan hun trekken met een kwaliteitswijn van wijnkoperij Kroese. Alle wijnen passen vanzelfsprekend uitstekend bij het wildbraad.

Tijdens deze wildproeverij zijn Jan Lowin en Marlies Ijzerman (van Jij & Mij Momentmakers) uw gastheer en gastvrouw. Zij zijn de bedenkers van dit concept en geven op een prettige, toegankelijke en open manier vorm aan deze unieke en onvergetelijke ervaring.

Om 20:00 uur is deze bijzondere wildproeverij helaas ten einde.

Niets dan lof

Het kan natuurlijk niet anders dan dat u wild enthousiast bent over het bovenstaande arrangement. Voor het geval u toch nog een laatste zetje nodig heeft, delen wij graag onderstaand enkele ervaringen met u van gasten die u reeds voorgingen. Wildproeverij.nl wordt niet voor niets met vijf sterren gewaardeerd.

  • Zelden zo lekker gegeten
  • Geweldige belevenis
  • Top verzorgd
  • Absolute aanrader
  • De dag van het jaar
  • Bijzonder informatief
  • Gepassioneerde vakmensen
  • Alles klopte
  • Echt enorm genoten

Aarzel niet langer en reserveer nu nog via https://wildproeverij.nl/reserveren/.
Momenteel zijn er nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Wilt u met een groep deelnemen op een andere datum dan beschikbaar komen? Neem dan contact op via 06 – 23 80 35 93 of stuur een mail naar info@wildproeverij.nl