Spotify Glass Art van topplaatje

Vrijwel iedereen houd van muziek. Daarom luisteren wij massaal dagelijks naar de radio. Via Spotify maken wij oneindige lijsten met onze favoriete muziek of die echte oude klassiekers. Elke vrijdag wachten we vol verlangen weer af, welke nieuwe muziek vandaag weer uitkomt. Misschien zit er namelijk wel weer een enorme hit tussen. De vrijdag is dus voor mij, een echte muziekliefhebber, mijn favoriete dag. Al vroeg in de ochtend struin ik Spotify af naar de nieuwe nummers van zowel bekende als onbekende artiesten en luister ik deze een voor een af. Ik ben een echte muziekfanaat! Het maakt mij daarom ook vaak helemaal niet uit wat voor genre muziek wordt afgespeeld, elk genre heeft wel nummers die ik kan waarderen.

Het favoriete nummer

Echter ken je het vast ook wel, er zijn nou eenmaal muzieknummers die een speciaal plekje in je hart hebben veroverd. Voor mij is dat Wait van M83, afkomstig van het album Hurry Up, We’re dreaming uit 2011 (genre: alternatief/indie), voor velen een onbekend en wat mijn mening betreft, zeer onder gewaardeerd. Daarom was ik zo blij verrast toen ik laatst een cadeautje kreeg van topplaatje.nl. Het cadeau wat ik namelijk kreeg was een glasplaat met in principe (als je hiermee bekend bent, ken je het vast wel) het homescreen wat je te krijgen krijgt wanneer je via spotify een muziek nummer luistert. Echter heeft deze homescreen een extra toevoeging, namelijk een soort QR-code die je met de spotify-app kan scannen en zo kon ik dus regelrecht mijn favoriete nummer luisteren. Dat is zo gaaf! Het werkt ook heel handig en wanneer je over goede wifi beschikt, kun je binnen no-time, je favoriete nummer afspelen.

Spotify Glass Art creatie

Ik vind een Spotify glass art zo een leuk cadeau, omdat het van je favoriete nummer een tastbaar en zichtbaar object maakt, die je een speciaal plekje kan geven in bijvoorbeeld de woonkamer. Reden genoeg voor mij om er ook een te bestellen voor mijn vriendin, dit is namelijk wat mij betreft het perfecte cadeau. Ik ben naar de site van topplaatje gegaan en heb vervolgens gekozen om mijn eigen topplaatje te maken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om van een nummer uit de top 5 van het afgelopen jaar te laten maken via een snelknop in het menu. Ik heb deze keuze niet gemaakt, maar het had zeker gekund. Ik heb ben namelijk naar het menu gegaan waar ik zelf de glasplaat kon ontwerpen, zo heb ik ervoor gekozen om ons favoriete nummer (Wannabe van de Spice-girls) op te zoeken op basis van titel en in plaats van dat ik de albumcover op de glasplaat heb laten zetten, heb ik gekozen om een eigen foto op de glasplaat te laten drukken. Bovendien heb ik gekozen om een houder van hout en een cadeauverpakking bij de glasplaat te bestellen, na het eenvoudig online afrekenen, was hij binnen de 5 beloofde dagen binnen.

De Spotify plaat

Na 5 dagen was het dus eindelijk zo ver, het moment dat ik hem aan mijn vriendin kon geven. Wat was ze blij verrast met deze custum-made 210x148x3mm acryl glazen plaat! Ze scande meteen de code met haar spotify-app en meteen werd het liedje afgespeeld op het surround-sound-system waar haar telefoon toevallig mee verbonden was. De perfecte starter voor een gezellige avond! Elke keer wanneer ik nu langskom staat er een symbool voor onze vriendschap centraal te schitteren op de schouw. Dus heb jij nou toevallig geen cadeau-inspiratie en houden jij en/of de ontvanger van muziek? Overweeg dan zeker om zo’n leuke en originele plaat te bestellen!