Het is algemeen bekend dat wrist wraps een essentiële uitrusting is voor fitnessatleten en gewichtheffers. Wear Wrist Wrap helpt je om je pols te stabiliseren onder zware belasting tijdens uitgebreide oefeningen zoals handstand push-up, ringdips en zwaar gewichtheffen. Dit helpt je om polsblessures door hyperextending te voorkomen of het helpt je zelfs om snel te herstellen als je polsblessures ervaart. Voor gewichtheffers zorgt Wear Wrist Wrap ervoor dat je meer gewicht kunt vastpakken en de last minder zwaar kunt voelen, omdat het meer stijfheid aan je pols geeft.

Meestal zijn er twee soorten Wear Wrist Wrap: katoen en het mengen van elastiek, polyester en katoen. Blijf uit de buurt van puur katoen als je van plan bent om uitgebreide oefeningen met zware belasting te doen. Kies voor een mix van elastiek, polyester en katoen, want hierdoor kunt je je pols strakker omwikkelen vanwege de rekbaarheid. Bovendien is de blend-wear polsbandage dikker, wat duurzamer is onder het zwaardere gewicht.

GORILLA WEAR WRIST WRAP

Je kunt Gorilla Wear-polsbandjes beschouwen als je uitrusting om je fitnessdoel te optimaliseren. Gorilla Wear Wrist Wraps biedt drie verschillende varianten Wear Wrist Wrap die aan al je behoeften kunnen voldoen: Gorilla Wear Wrist Wrap BASIC (zwart), Gorilla Wear Wrist Wrap PRO (zwart en rood) en Gorilla Wrist Wrap ULTRA (zwart en grijs).

GORILLA WEAR WRAP BASIC en PRO

De BASIC en de PRO zijn geschikt voor intensieve trainingsdoeleinden zoals krachttraining, crossfit en vechtsporten. Beide varianten zijn gemaakt van stevig elastische materialen om krachten op te vangen die vrijkomen bij intensieve oefeningen. Deze Wear Wrist Wrap is 46 cm lang en gemaakt van 70 procent elastaan, 30 procent polyester voor de BASIC en 40 procent elastaan, 10 procent polyester en 50 procent katoen voor de PRO. De PRO is iets breder (8 cm) dan de BASIC (7,5 cm) met 0,5 cm. Beide varianten bestaan ​​uit twee draagbare wrist wraps: de universele maat en de klittenbandsluiting voor een nauwsluitende polsbandage. De extra duimlusfunctie zorgt ervoor dat de polsband stevig op zijn plaats blijft. De prijsklasse van Gorilla Wear Wrap Basic en Pro begint vanaf 12,90 euro tot 18,90 euro. Dit is zo’n betaalbare prijs om je pols veilig te houden.

GORILLA WEAR WRAP ULTRA

De ULTRA geeft je extra ondersteuning. Deze variant is geschikt voor gewichtheffen om je pols zo stijf als beton te maken. Je zult extra vertrouwen hebben in het tillen van meer lasten om je lichaamskracht te trainen zonder beperkt te worden door je pols. De ULTRA is gemaakt van 60% elastaan, 20% polyester, 20% katoen. Net als bij de BASIC en PRO heeft de ULTRA ook een duimlus en klittenbandfuncties om een ​​goed passende polsband te garanderen. De prijs is voor 21,90 euro heel redelijk om je extra power te geven en blessures te voorkomen.

KLANTBEOORDELING

De meeste klanten die Gorilla Wear Wrist Wrap kochten, waren tevreden over de kwaliteit, prijs en het mooie ontwerp. Hoewel Gorilla Wear Wrist Wrap misschien duurder is dan de andere merken, is het het geld waard. De andere merken kunnen veel goedkoper zijn, maar het zal niet de kracht kunnen leveren zoals Gorilla Wear Wrist Wrap dat doet. Trouwens, Gorilla Wear Wrist Wrap is ook gemakkelijk te gebruiken en heeft een goede pasvorm die klanten aantrekt om het te kopen. Gorilla Wear Wrist Wrap heeft het vertrouwen van de klanten gewonnen door een score van 4.7 uit 5.0 voor BASIC en 4.6 uit 5.0 voor PRO op bol.com te behalen.

CONCLUSIE

Laat je pols geen beperkende factor zijn bij het bereiken van je fitnessdoel. Als je routine krachttraining doet, wil je voor de zwaardere oefeningen zeker een hoger niveau bereiken. Voorkom letsel door een polsbandje te dragen. De prijs van Gorilla Wear Wrist Wrap is een goede lange investering voor je eigen voordelen. Begin nu en voel het effect in een mum van tijd.