Ontstaan van Loro Piana

Loro Piana

Loro Piana is een Italiaans kledingmerk dat bekend staat voor kledingstukken in zijde en cashmere. Voor maar liefst zes generaties lang, ijvert dit familiebedrijf naar het beste resultaat. Samen gaan ze op zoek naar de beste materialen die gebruikt kunnen worden om zo te streven naar aangename, luxueuze en stijlvolle kleding. Aan de voet van de Alpen is Loro Piana ontstaan, nog steeds is het een familiebedrijf en wordt deze ambacht en expertise al zes generaties op rij doorgegeven. Het is aldus een echte passie.

Loro Piana: de combinatie van passie, luxe en geluk

Loro Piana is een merk voor mannenmode, het assortiment is zeer ruim, gaande van schoenen, broeken, vesten, t-shirts tot dassen of andere accessoires. Ze zijn er besteld wel goed in om een mooi voorkomen en een goed, luxueus gevoel te creƫren voor de klant.

Gedreven door een vleugje perfectionisme, gaan de twee broers samen op weg om de beste cashmere uit te kiezen en de fijnste materialen bij elkaar te brengen, zoals onder meer zijde, om dan verder de kleding met de hand te vervaardigen. Enkel de beste materialen zijn goed genoeg om het beste resultaat te bekomen. De kleding is aldus zeer kwalitatief en dat voel je ook wanneer je een kledingstuk van Loro Piana draagt, zacht, licht, functioneel en toch klassevol.

Waar Loro Piana aanschaffen?

Loro Piana is zeer exclusief, echter ook zeer gegeerd. We hebben echter het genoegen Loro Piana gemakkelijk online te bestellen via Pauw.com. Pauw.com is een online webshop waar ze een mooie verzameling hebben gemaakt van kwalitatieve, exclusieve merken, waaronder dus ook Loro Piana. Naast Loro Piana zijn er nog een aantal Italiaanse merken waaruit u kan kiezen bij Pauw.com.

Pauw.com brengt dat beetje Italiƫ alvast iets dichter bij huis.