Mijn Tanita weegschaal, net als in de sportschoo

Weegschaal fitness

Sinds ik vorig jaar ben begonnen met sporten, is mijn leven in meerdere zinnen veranderd: ik word iedere ochtend energiek wakker, zit lekkerder in mijn vel en voel me zowel fysiek als mentaal fantastisch. In korte tijd ben ik een ware fitness addict geworden, verslaafd aan het heerlijke gevoel van voldoening dat sporten en vooruitgang boeken geven. Om die vooruitgang te meten, is een professionele weegschaal voor mij een ware must have; de simpele weegschaal die ik al in huis had, die op gewicht na niks meette, volstond niet meer aan mijn eisen. Wanneer je serieus bezig bent met sport en het veranderen van je lijf, weet je dat er veel belangrijkere dingen zijn dan de kg die je weegt: je spier- en vetverdeling, bijvoorbeeld, zeggen veel meer over hoe strak je bent dan enkel je gewicht. Op Fitnessapparaat.nl heb ik de ideale weegschaal voor mijn eisen gevonden voor een goede prijs, waarmee ik mezelf gemakkelijk en nauwkeurig terwijl ik thuis ben kan meten.

Een super shopervaring

Na een korte zoeksessie kwam ik vrij snel uit op het model weegschaal dat ik wilde aanschaffen, namelijk de Tanita BC-579. Deze weegschaal geeft alle waarden aan die mij interesseren, is niet te groot of te klein, heeft een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding en ziet er daarnaast ook nog eens heel erg mooi uit, waardoor het totaal niet misstaat bij mijn interieur. Ik kwam terecht op de website van Fitnessapparaat.nl, die ik direct heel betrouwbaar over vond komen. De website biedt namelijk drie jaar garantie op zijn weegschalen en heeft vijf fysieke winkels over het gehele land, waardoor je de spullen eventueel gemakkelijk ook in levende lijve zou kunnen uitproberen voor de aanschaf. Ik besloot echter gelijk te bestellen en heb er allesbehalve spijt van gekregen: na nog geen 24 uur had ik mijn prachtige weegschaal al in huis en kon ik er gelijk gebruik van maken!