Mijn droomcaravan: De Jong had ‘m!

Ik heb mijn droomcaravan gekocht en ik ben er héél erg blij mee! Al maandenlang was ik op zoek naar de perfecte caravan om mijn vakanties in door te brengen, maar de perfecte was ik nog niet tegengekomen, totdat ik bij kampeerwinkel De Jong in Hattem binnenstapte. Deze winkel is echt geweldig, want om te beginnen heb je een zeer ruime keuze wat caravans betreft. Naast caravans verkopen ze trouwens ook andere vakantie- en kampeerspullen, maar van het grote assortiment caravans werd ik pas echt blij.

Ik heb voor mijn gevoel wel uren rondgelopen om alle caravans te bekijken en met elkaar te vergelijken. Ook werd ik enorm goed geholpen door de zeer kundige medewerkers van De Jong. Ze zijn vriendelijk, denken echt met je mee, geven goed advies, geen vraag is hun teveel en je hebt nooit het gevoel dat je per se wat moet kopen. Na heel wat denkwerk ben ik uiteindelijk gegaan voor de Fendt Bianco Activ 515 SGE. Deze prachtige caravan had alles wat ik nodig had om van een campingvakantie een echte droomvakantie te maken. Er kunnen vier mensen in slapen, dus dat betekent dat ik ook met mijn vriendin plus twee stiefkinderen vakantie kan vieren. De bedden liggen heerlijk dankzij de goede kwaliteit matrassen en lattenbodems die bij deze caravan geleverd waren. Daarnaast zitten de bedden ook wat hoger dan in de meeste andere caravans en dat vind ik persoonlijk fijner slapen dan wanneer je bijna op de grond ligt. Ook de afwerking van de caravan met bekledingstof “Corfu” is perfect gedaan. Ik ben er pas geleden mee naar mijn favoriete camping in Italië gereden en ik had echt de tijd van mijn leven! De caravan rijdt heel soepel achter je auto aan, dus dat was al een mooi begin van mijn reis. Ik vond het echt super dat ik mijn eigen plekje had en dat ik overal waar ik maar wilde, lekker kon bivakkeren met mijn nieuwe aankoop. Ik raad daarom ook iedereen deze mooie caravan aan!