Mercer voor sneaker liefhebbers

Mercer Amsterdam

Het merk “Mercer“, om je eerlijk de waarheid te zeggen, ik had er nog nooit van gehoord. Totdat een vriendinnetje van mij met een paar geweldige sneakers aan haar voeten bij mij op bezoek kwam. Waar heb je die nou vandaan, vroeg ik nieuwsgierig. Online aangeschaft bij Pauw.com. was het antwoord. Ik ben direct op internet gegaan en gezocht naar Pauw. Inderdaad heeft deze online winkel de geweldige Mercer sneakers in het assortiment. Wat een mooie collectie schoenen. De crossover sneakers van dit merk, hebben een luxe uitstraling, maar zijn toch betaalbaar. Ik ben een enorme liefhebber van sneakers en altijd op zoek naar een bijzonder paar schoenen. Sneakers mogen wat mij betreft opvallen maar moeten tegelijkertijd een goede pasvorm hebben en van de beste materialen zijn gemaakt. Mercer heeft originele ontwerpen die voor een fashion freak als ik, het beste in mij naar boven haalt. Ik wordt er vrolijk van wanneer ik een paar van dit soort sneakers kan scoren.

De oorsprong

Oorspronkelijk komt het sneakermerk Mercer uit de Verenigde Staten. De naam Mercer is afgeleid van Mercerstreet Soho New-York City. Pauw.com heeft geweldige sneakers van dit merk. Ik kocht een paar “Kimono” sneakers en ben er tot nu toe nog erg blij mee. Dit model sneaker straalt een soort comfortabele luxe uit, die ook wordt gevoeld tijdens het dragen. Uren kan ik op deze sneakers lopen. Door de perfecte pasvorm, worden mijn voeten niet moe. De lichtgewicht zool helpt mee om op aangename manier een hele middag op deze schoenen te lopen. Deze sneakers zijn geïnspireerd Op de Japanse kunstenaar Sanzo Wada. Deze creatieve man, maakt zijn hele leven prachtige kimono’s in alle mogelijke kleurcombinaties. De naam Wada vindt je aan de bovenzijde van de schoenen in goud. Stikvrije, kalfsleren sneakers die prima betaalbaar zijn.

Online bestellen

Pauw.com is een webwinkel waar je behalve mooie sneakers ook kleding en accessoires kunt aanschaffen. De zorgvuldig, samengestelde collectie heeft een hoog kwaliteitsgehalte. Bestel je binnen de BeNeLux, dan zijn er geen verzendkosten aan je bestelling verbonden. Pauw biedt persoonlijke service en voor al je vragen kan een medewerker telefonisch of online worden benaderd. Wil je een life winkel van Pauw bezoeken, kijk dan voor meer informatie op de website.