Krachtstation; uitstekende keuze

Krachtstation

Als u overweegt om een of meerdere fitnessapparaten aan te schaffen voor thuis of voor uw bedrijf, is een krachtstation een uitstekende keuze. Fitnessapparaat.nl biedt meerdere krachtstations, onder andere het zeer professionele TuffStuff Multi Krachtstation.

Vaak is de aanschaf van fitnessapparaten een flinke stap, omdat je er meerdere nodig hebt om een complete training te kunnen bieden. Het mooie van een krachtstation is dat het voor veel verschillende oefeningen kan worden gebruikt, zodat u in feite een hele reeks apparaten in één heeft. Een krachtstation bestaat uit een centrale kolom waar de gewichten in liggen, en twee verstelbare armen. Aan deze armen zitten beugels, die naar buiten kunnen worden getrokken met de door u ingestelde weerstand. In verschillende posities kan het krachtstation niet alleen gebruikt worden voor het trainen van de been- en armspieren, maar ook de spieren in de rug, buik, borst en billen. Een ander voordeel van een krachtstation is dat bij de oefeningen niet één spiergroep wordt geïsoleerd: de bewegingen zijn natuurlijk en het hele lichaam blijft tijdens de oefeningen actief. Zo ontstaat er een zeer complete krachttraining.

Op fitnessapparaat.nl vindt u een video over het trainen met een krachtstation, en informatie over de aanschaf en levering van krachtstations.