Jacob Cohen; authentieke Jeans

Jeans Jacob Cohen

Een goede spijkerbroek is echt een must have in iedere kledingkast, dus toen mijn lievelingsjeans laatst kapotging, moest ik nodig op zoek naar een nieuwe. Uiteindelijk heb ik een mooie donkerblauwe slim fit jeans kunnen vinden van het merk Jacob Cohen, die ik gekocht heb bij Pauw.com. Ik ben er echt superblij mee! De reden waarom ik voor Jacob Cohen gekozen heb, is omdat zij gebruikmaken van Kurabo denim van premium kwaliteit uit Japan. Ik koop namelijk niet vaak kleding, maar als ik iets koop, dan moet het van goede kwaliteit zijn, zodat ik er heel lang mee kan doen. Deze jeans kostte me dan ook een lieve duit, maar dat heb ik er graag voor over want het is voor mij echt de perfecte spijkerbroek.

Prachtige jeans voor een flatterend figuur

Ik heb voor het model Jocelyn gekozen in een donkerblauwe wassing en ik heb me laten vertellen dat de stof, naarmate ik de jeans vaker draag, zal slijten en een uniek karakter zal krijgen. Ik vind de kleur heel erg mooi en ik ben benieuwd hoe de broek eruit zal komen te zien na een tijdje. Ik vind “versleten” denim er altijd zo bijzonder uitzien, omdat de stof zich echt naar je lichaam vormt en geen enkele spijkerbroek hetzelfde is. De Jocelyn jeans zit echt superlekker en mijn benen en billen komen er heel mooi in uit. Soms moet ik kleding laten vermaken zodat ze me beter zullen passen, maar dat was bij deze Jacob Cohen spijkerbroek niet het geval. Ik heb de jeans nu ongeveer een maandje en heb hem iedere week minimaal een paar dagen aangehad. Ik ben er erg zuinig mee en heb hem nog niet gewassen (dat moet je namelijk niet te vaak doen met denim) en ik heb van een aantal collega’s en vriendinnen al complimenten gehad. Ik draag hem eigenlijk overal bij en de broek staat heel leuk met mijn vintage laarsjes, maar ik draag er soms ook sneakers onder. Ik ben dus enorm tevreden met deze aankoop en ga in de toekomst zeker nog een jeans van Jacob Cohen kopen!