Vakantiepark Veluwe

Op vakantie in bungalowpark Kastelenhof op de Veluwe

De zomervakantie is begonnen en daarom wil je natuurlijk het liefst met je gezin op vakantie. Voor een leuke vakantie hoef je niet ver weg te gaan, want Nederland heeft heel veel te bieden. Neem bijvoorbeeld de Veluwe. Hier vind je allerlei vakantieparken zoals Bungalowpark Kastelenhof, een vakantiepark met goede voorzieningen en leuke huisjes. Met een locatie als de Veluwe, dat voor ieder wat wils heeft, kan het bijna niet beter. Lees snel verder over dit bungalowpark.

Kastelenhof

Bungalowpark Kastelenhof bestaat al meer dan 50 jaar en wordt gerund door een gezin. Hierdoor weten de eigenaren perfect wat gezinnen op vakantie willen en nodig hebben. Aan alle praktische zaken is gedacht. Zo is er op het terrein een wasgebouw met wasmachines en drogers. Wanneer je langer dan een week in het park verblijft, kun je zelfs een boodschappenlijstje opsturen. Zo kom je niet in een huisje met een lege koelkast terecht. Er is gratis draadloos internet. Huisdieren zijn er welkom en je kunt zelfs met je paard op vakantie, aangezien er een paardenstalling is. Voor de kinderen is er een speeltuin in een weide en als het regent kunnen ze terecht in de binnenspeeltuin. Vanuit dit bungalowpark kun je alle kanten op. Wandel door de bossen, ga op natuursafari en bezoek de Apenheul, Ouwehands Dierenpark of Julianatoren.

De accommodaties

Je kunt op het park kiezen uit verschillende soorten bungalows. De losstaande huisjes zijn er voor twee tot en met acht personen. Het terrein is autovrij, waardoor je compleet kunt genieten van de natuur. Om de bagage vanuit de auto naar het huisje te brengen, zijn er bagagekarren beschikbaar. Alle huisjes beschikken over een combi-magnetron, een koffiezetapparaat, een tv en cd-speler. De bedden hebben kussens en dekbedden. Naast gezinnen met kinderen, is er ook aan stellen gedacht. Die kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de romantische bungalow ‘Kasteel Arcen’. Deze is zeer romantisch met een rieten dak en bedstede. Groepen of grote gezinnen bestaande uit acht personen kunnen kiezen voor ‘Kasteel Duivenvoorde’. Deze beschikt over een extra badkamer, een vaatwasser en vier slaapkamers. Vlak ervoor ligt een groot grasveld waar kinderen kunnen spelen. Meer over de bungalows lees je op www.kastelenhof.nl.