De geboorte van een kindje is een van de meest gevierde evenementen uit een persoon zijn leven. Op het moment dat het kind ter wereld wordt gebracht, zal dit vaak door de ouders beschreven als magisch of betoverend. Om dit gevoel vast te houden, zijn er verschillende items om deze gevoelens van verlangen te koesteren. Je zou bijvoorbeeld een leuk beertje kunnen kopen, of een klein kussentje met de naam van het kind. Maar je zou ook natuurlijk kunnen doen zoals geboorteplaatje.nl, een Nederlands bedrijf dat kaartjes maakt voor de geboorte van het kind. Dit zijn echter niet zomaar simpele geboortekaartjes.

Geboorteplaatje als geschenk

Deze zogenaamde geboorteplaatjes zijn vervaardigd uit 3 millimeter dik glas, met een mooie stabiele ondergrond. Het plaatje kost amper 20 euro en heeft een oppervlakte van 21 centimeter op 15 centimeter. Elk kaartje wordt gepersonaliseerd vervaardigd door het bedrijf zelf. Elk kaartje wordt volledig in Nederland vervaardigd en heeft een eikenhouten standaard voor het bijkomend bedrag van 5,95 euro. Elk plaatje zal binnen 4 à vijf dagen worden geleverd bij jou thuis. Naast hun snelle levering, beslis je ook zelf op welke manier je zou willen betalen. Zou je willen kiezen voor iDeal, Paypal, Apple Pay, Master Card of voor Visa? Jij bepaalt alles!

Elke geboortetegel die je koopt, kan je personaliseren op de website. Het enige dat je moet doen is de specifieke informatie invullen. Hierbij vragen ze voornamelijk het kind zijn/haar naam & achternaam, de datum van de geboorte en het uur. Daarnaast bevragen ze het gewicht en de lengte van je prachtige pasgeborene. Daarnaast kan je als consument ook beslissen hoe de cijfers geschreven worden: de grootte van de letters en de stijl waarin de letters geschreven zijn. Je moet maar één ding in je hoofd houden: alles wordt mogelijk! Stel het kaartje op zoals je zelf wilt: de stijl van letters, de grootte van de letters… alles kan je zelf bepalen! Naast de stijl, kun je ook beslissen om een leuke foto toe te voegen van het kind op de glazen tegel. Op deze manier krijgt de tegel weer een extra meerwaarde.

Nadat je beslist hebt hoe het ontwerp eruit moet zien, krijg je als koper de mogelijkheid om het te laten inpakken. Op deze manier kan je het kaartje gebruiken als een klein geschenkje voor de meter of peter van de pasgeborene. Daarnaast geeft de website je ook de mogelijkheid om een houdertje te kopen. Door deze houder, kun je het glazen tegeltje overal zetten. Wil je het een plaatje geven in de woonkamer, de keuken of liever in de slaapkamer? Alles wordt mogelijk door het simpel gebruik van het mooie houten houdertje.

Met deze prachtige glazen tegel, vervaardigd in Nederland, kun je de geboorte van je prachtige kindje bij de gehele familie verkondigen. Deze prachtige tegel, voor maar 20 euro, maakt deze heugelijke gebeurtenis alleen maar memorabeler door dit origineel geschenkje. Of je nu op zoek bent naar het een leuk geschenkje voor de oma of voor de beide peetouders van de pasgeborenen: Deze prachtige glazen tegels zijn het perfecte geschenk om ze eens lekker te verrassen.