Een hoelahoep biedt een goede training voor hem en haar.

Hoelahoep

Trainen met een gewogen hoelahoep is een goede aanvulling op het trainingsprogramma, vooral als hij of zij 10 minuten per keer tijdens de trainingssessie de hoelahoep gebruikt. In feite kan elke type hoelahoep volstaan tijdens de training, zowel met de gewogen als de normale hoelahoep worden de trainingsdoeleinden bereikt. Ze bieden een goede aerobe activiteit voor het lichaam. En het is leuk om te doen!

Gewogen hoelahoeps zijn groter en wegen meer dan de klassieke hoelahoeps. Gebruik een gewogen hoelahoep als onderdeel van een algemeen fitnessprogramma om aan de training wat variatie toe te brengen of gebruik hem om op een leuke manier actiever te worden. Trainen met een hoelahoep levert gelijkwaardige resultaten op als andere soorten aerobische activiteiten, zoals (stijl)dansen, buikdansen, aerobics, enzovoorts.

Het is goede manier om je calorieën te verbranden.

Gemiddeld kunnen vrouwen in 30 minuten tijd ongeveer 165 calorieën en mannen ongeveer 200 calorieën verbranden met hoelahoepen. Houd er wel rekening mee dat het ministerie van Volksgezondheid voor een gezond volwassen persoon per week een matige aerobe activiteit van 150 minuten of een krachtige aerobe activiteit van 75 minuten aanbeveelt. Of een gemiddelde hiervan, in een combinatie met een matige en krachtige activiteit. Probeer daarom twee keer per week een spiertraining te doen. Bestel je gewogen hoelahoep op www.Fitnessapparaat.nl en wees verzekerd van de juiste maat. De hoepel moet ergens tussen middel en borsthoogte reiken, wanneer deze verticaal op de grond rust.

Een gewogen hoelahoep is er in verschillende gewichtsklassen.

Het gewicht van de hoepel is persoonsgebonden, dus bestel altijd het gewicht wat bij hem of haar zou passen. Hoe kleiner en lichter de hoepel, hoe meer energie er nodig is om hem draaiende te houden. Maar hoe zwaarder en groter, hoe makkelijker is het om door te gaan met hoepelen. Dit houdt in dat de training lekker lang door kan gaan als het hoepelen onder controle is. Bestel meerdere soorten hoepels voor in de fitnessruimte en de mensen kunnen zelf experimenteren met verschillende hoepels om te zien welke het best bij hen past. Hoelahoep oefeningen zijn leuk.

Het is een goede manier om calorieën te verbranden, buikvet kwijt te raken, kracht op te bouwen en het zorgt voor een goede afleiding, vooral voor mensen die last hebben van depressies. Voor het gebruik bij mensen met lichamelijk problemen, zoals rugklachten, neem altijd eerst contact op met de huisarts. Hoelahoepen is een sport. En voor het krijgen van een gezond lichaam? Bekijk dan de vele trainings- attributen van www.Fitnessapparaat.nl.