De familiecamping waar je je thuis voelt

Kamperen

In het plaatsje Vaassen, vlakbij Apeldoorn, vind je de kleinschalige familiecamping Helfterkamp. Deze ANWB camping heeft een hele gemoedelijke sfeer waardoor zowel jong als oud zich er meteen thuis voelt. De eigenaren Bart en Kirsten Looijmans en hun team creëren een sfeer van dorpse gastvrijheid die je in alle aspecten terugziet.

De 160 goed onderhouden kampeerplaatsen op het rustige terrein zijn allen zeer ruim en geschikt voor een tent, caravan of camper. Je kunt kiezen uit een staanplaats op een veld met speeltoestellen, waarbij alle plekken uitzicht hebben op het speeltoestel, of een veld zonder speeltoestellen. Alle plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en grijswaterafvoer. Bovendien hebben alle staanplaatsen wifi en kun je gebruik maken van de milieustraat van de camping.Het sanitair op de camping is ruim en modern en voorzien van vloerverwarming.

Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Helfterkamp en dat uit zich in een ruim service aanbod. Bij de receptie vind je een winkeltje en er is een vers-brood-service voor de gasten. Ook aan de huisdieren is gedacht: honden zijn welkom op de camping en er is zelfs een speciaal losloopgebied voor je viervoeter voorzien. Het animatieteam van de camping organiseert leuke activiteiten voor jong en oud, variërend van een Veluwse proeverij en het bezoek van een lokale visboer tot het samen kijken van voetbalwedstrijden, een rambotocht, spooktocht of sprookjestocht. Samen met de speelweide, de kikkerpoel en de dassenburcht is er zoveel te doen dat je tijd tekort zult komen. In de directe kun je heerlijk wandelen of fietsen, fietsen zijn natuurlijk te huur op de camping. De ANWEB heeft de Helfterkamp uitgeroepen tot “Mooiste groene camping van 2019”. Voor meer informatie over de camping of om alvast eens een kijkje te nemen door middel van een virtuele tour kun je goed terecht op de volledig vernieuwde website www.helfterkamp.nl