Ik heb voor het eerst een woning gekocht en daar ben ik heel blij mee. Een nieuw huis betekent een nieuw interieur en ook dat vind ik helemaal te gek. Interieurdesign is namelijk een van mijn grote hobby’s en lampen doen heel wat voor de sfeer in huis. Om mijn woonkamer van mooie verlichting te voorzien, heb ik daarom een aantal hanglampen bij Loftlamp.nl gekocht. Ik was op zoek naar mooie industriële lampen, omdat mijn huis ook in deze stijl is ingericht. Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk de glazen hanglamp “Bell Jars” gekozen.

Mix en match jouw eigen hanglampen

Bij Bell Jars kun je kiezen uit vier verschillende varianten met elk hun eigen arrangement aan glazen stolpen. Ik heb voor een variant gekozen met zeven stolpen die verschillen qua vorm, kleur en grootte. Dit geeft namelijk een speels effect en vormt een knipoog naar de rest van mijn interieur dat voornamelijk strak en gestroomlijnd is. Ik heb ook al veel complimenten gekregen van vrienden en familie die mijn nieuwe hanglamp zo leuk vinden. Ik heb zelfs mijn nicht overgehaald om ook bij Loftlamp.nl te bestellen, aangezien zij mijn hanglampen net zo geweldig vindt als ik. De geïntegreerde LED lichtbronnen geven een mooie warme kleur en staan trouwens garant voor minimaal 30.000 branduren, dus daar kun je nog lang van genieten.

Gezellige sfeer in huis

Het licht afkomstig van mijn hanglamp is erg mooi en sfeervol te noemen. Doordat ik voor verschillende kleuren stolpen ben gegaan, ziet het licht er steeds anders uit, afhankelijk van waar je in de kamer bent. Zo heb ik stolpen in een amber kleur en een grijzige kleur en beide geven net een andere gloed. De combinatie vind ik uniek en past goed in mijn woonkamer. Ik heb namelijk een grijze bank en een houten salontafel in een beige-bruine (oftewel amberkleurige) kleur. De hanglampen zorgen voor een prachtig geheel. Ik heb er ook een dimmer bij gedaan, zodat ik het licht zelf eventueel zachter of juist harder kan zetten. Als ik tv aan het kijken ben, dan dim ik het licht tot het heel zacht is. Lees ik een boek op de bank, dan mag het licht juist wat harder schijnen. Ik vind deze flexibiliteit erg fijn, want zo creëer ik altijd de juiste sfeer in huis.

Goede service en kwaliteit

Tenslotte ben ik ook erg tevreden over de kwaliteit en de service van Loftlamp.nl. De lamp wordt per order vervaardigd, dus het duurt zo’n drie tot vier weken voordat het klaar is. Ik kan je verzekeren dat de lamp het wachten zeker waard is, want goede verlichting in huis doet enorm veel voor de uitstraling van je huis. Niet alles wordt trouwens op bestelling gemaakt, want Loftlamp.nl heeft ook lampen die uit voorraad direct leverbaar zijn. Je hoeft dus niet lang te wachten als je bijvoorbeeld twee losse stolpen wilt bestellen. Ik zit er zelf ook over na te denken om op de gang en het toilet twee losse lampen te bestellen, want ik vind de hanglampen van Loftlamp.nl echt prachtig. Iedere ruimte in mijn huis kan wel zo’n statement piece gebruiken!