Crosstrainer; de elliptical trainer

De elliptical trainer is een type fitness-apparaat waarmee het lichaam op een prettige en doeltreffende manier in beweging wordt gezet. Tegenwoordig ligt de focus van velen die zich bezighouden met fitness, op de crosstraining. Uiteraard is hier een reden voor. Het lichaam profiteert optimaal van een op verschillende weerstanden in te stellen bewegingsvorm, waarbij zowel de armen als de benen een gedegen workout krijgen.

De ideale manier om te bewegen

Crosstrainer

Ons kwalitatief hoogstaande aanbod elliptical trainers op www.fitnessapparaat.nl bestaat uit een ruim aantal machines die, door middel van een instelbare hellingshoek, het bovenlichaam en de benen optimaal trainen. Zowel de spieren als het uithoudingsvermogen komen tijdens deze manier van bewegen optimaal aan bod. De elliptical crosstrainer is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen in een ruim aantal leeftijdsgroepen.

Doorgaans wordt dit type fitnessapparatuur met name gebruikt voor onder andere intervaltraining, crosstraining en een specifieke training voor de bilspieren. Door te kiezen voor een trainer met hartslagmonitoren, is het eenvoudig om je conditie in de gaten te houden en zo nodig te verbeteren. Uiteraard is de elliptical trainer ook bijzonder geschikt ter ondersteuning van een dieet voor gewichtsafname, door de hoge mate van verbranding tijdens deze vorm van bewegen.

Crossfit training is een vorm van bewegen en trainen waarbij voor bijvoorbeeld een duur van 20 minuten intensief en constant bewogen wordt. Zowel de conditie als de lichamelijke gesteldheid worden geoptimaliseerd tijdens een crosstraining sessie. Maak nu kennis met ons assortiment elliptical trainers op www.fitnessapparaat.nl en vind de trainer die bij je past!