Via een bekende kregen wij de tip om bloemist Bloom & Shoots in te schakelen voor onze bruiloft en hier hebben we geen moment spijt van gehad. Het contact met Margriet van Bruchem was gelijk heel hartelijk en ze dacht echt met ons mee om onze dag een speciale invulling te geven. In eerste instantie hadden wij haar vooral benaderd voor de trouwreportage,, maar al snel raakten wij betoverd door de stijl die Bloom & Shoots hanteert met het maken van boeketten.

Bruidsboeket

Mijn bruidsboeket moest er daarom een van Bloom & Shoots worden, dat wist ik zeker. De versheid van de bloemen en de unieke manier van samenstellen van de boeketten, het sprak me erg aan. Uiteindelijk hebben we bij Bloom & Shoots dus niet alleen de bruidsreportage gedaan, maar ook het bruidsboeket, de corsages én de tafel bloemen. Ook hadden we voor de getuigen en ceremoniemeesters een schitterend boeket bij ze besteld.

Uniek en bijzonder

Ieder bloemstuk en boeket was uniek en bijzonder. Net zoals de foto’s die Margriet tijdens onze trouwdag heeft gemaakt. Je kunt echt zien dat bloemen en fotograferen haar passie zijn en ze levert op beide vlakken 100% kwaliteit. Alles was op en top geregeld en ze het was duidelijk dat ze echt onze wensen in het geheel heeft meegenomen.

Prachtige bloemkunst

Wij hadden voor onze trouwdag gekozen voor sprankelende kleuren en de bloemen mochten best uitbundig zijn. Zowel het bruidsboeket als de andere boeketten en bloemstukken waren schitterend om te zien. Een opvallend geheel zonder een schreeuwerig kleurenspektakel te zijn. Verse en met zorg gekozen bloemen werden één oogstrelend geheel en we hebben die dag heel wat complimenten over de bloemen gehad.

Bruidsreportage

Ook de bruidsreportage was erg uniek. Onze gasten zijn die dag vaak op een unieke manier gefotografeerd, zonder dat ze er zelf erg in hadden. Ook de foto’s van ons als bruidspaar zijn erg ongedwongen, geen stijve staatsieportretten maar echt een weergave van de schitterende dag en een geweldige herinnering voor later.

Babyshoot

Voor ons staat vast dat als onze kleine straks geboren is, we ook de babyshoot bij Bloom & Shoots laten doen. We hebben het resultaat bij vrienden gezien die hun baby in de eerste dagen hebben laten fotograferen door Margriet. De kersverse ouders waren zeer tevreden over de werkwijze van de fotografe, het was voor hen duidelijk dat bij Margriet het welzijn van de baby voorop stond en toch heeft het prachtige plaatjes opgeleverd.

Uniek eindresultaat

Wij zijn blij dat we Bloom & Shoots hebben ontdekt. Niet alleen voor bijzondere gebeurtenissen, maar ook voor andere gelegenheden is het voor ons het perfecte adres voor een mooi boeket of bloemstuk. Wij houden van kwaliteit, service en originaliteit en dan zitten we bij Bloom & Shoots zeker goed. Eigenlijk valt alles wat Bloom & Shoots aflevert enigszins onder de noemer kunst. Het bedrijf begrijpt niet alleen de wensen van de klant, maar weet het ook nog eens zo uit te voeren dat er een uniek eindresultaat ontstaat. We kunnen dit bedrijf in Zwolle dan ook zeker aan aanraden.